Image Alt

Onze Logopedisten

Onze Logopedisten

Op al onze locaties werken ervaren en ook gespecialiseerde logopedisten. Wij stellen hen graag aan u voor.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt voornamelijk met baby's en (jonge) kinderen in de peuter-, kleuter- of basisschoolleeftijd aan de spraak- en/of taalontwikkeling. Zij heeft een specialisatie pre-verbale logopedie voor baby’s en jonge kinderen met eet-/ drinkproblemen.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt veel met kinderen van peuter- en kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, de luistervaardigheid of met afwijkend mondgedrag. Daarnaast werkt ze ook met tieners en volwassenen aan goed stemgebruik, afwijkend mondgedrag, een goede uitspraak en ademhaling. Zij werkt onder andere met de methoden PROMPT, OMFT en Leespraat. Zij heeft ervaring met kinderen met schisis, autisme of het syndroom van Down.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt veel met volwassenen met adem- en stemproblemen, of deze functioneel zijn of met een psychogene achtergrond. Daarnaast werkt zij ook veel met kinderen van kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd aan de spraak- en/of taalontwikkeling.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt veel met kinderen van peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, de luistervaardigheid, met afwijkend mondgedrag of stotteren. Daarnaast werkt ze ook met tieners en volwassenen aan afwijkend mondgedrag en een goede uitspraak. Zij werkt onder andere met de methoden PROMPT, OMFT en Leespraat en heeft ervaring met (jonge) kinderen met autisme.

Haar specialisaties zijn neurologische aandoeningen als gevolg van niet-aangeboren hersenletsel (NAH), met in het bijzonder afasie. Zij is geregistreerd Afasietherapeut en neemt deel aan het CVA-netwerk Rotterdam. Zij behandelt veel volwassenen met een neurologische spraak- en/of taalstoornis. Ze werkt daarnaast ook veel met kinderen met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling.

Logopedist

Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of de taalontwikkeling. Ook behandelt zij kinderen, tieners en volwassenen met afwijkende mondgewoonten. Zij werkt hiervoor met de methode OMFT.

Logopedist

Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Ook behandelt zij ouderen met neurologische problemen zoals slikproblemen of een spraak- / taalprobleem (dysartrie / afasie).

𝗟𝗼𝗴𝗼𝗽𝗲𝗱𝗶𝘀𝘁? 𝗞𝗼𝗺 𝗯𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻!

Onze leukste cliënten wachten op een enthousiaste logopedist die hen komt behandelen!
We zoeken een logopedist die ons veelzijdige en jonge team komt versterken. Er is per direct werk voor 2 – 5 werkdagen. Ook als je in de toekomst beschikbaar bent, horen we graag van je!

𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣?

LogoPlus is een moderne, groeiende all-round logopediepraktijk met 5 locaties aan de Noordkant van Rotterdam, waar op dit moment 7 logopedisten werken.

Onze locaties bevinden zich allemaal in een gezondheidscentrum of in een basisschool. We richten ons zowel op de doelgroep kinderen als op volwassenen en ouderen. Het cliëntenaanbod is zeer divers. Wij behandelen alle voorkomende logopedische stoornissen en er zijn verschillende specialisaties. Bij ons kun je jouw kennis en vaardigheden als logopedist daarom helemaal naar eigen wens verder ontwikkelen.

𝗪𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻:

* een volwaardig freelance-tarief per zitting, tariefopbouw naar werkervaring.
* vergoeding van werkoverleggen
* een hele gezellige werksfeer met veel mogelijkheden tot overleg en praktijkuitjes
* een fijne, ontspannen samenwerking onderling en met diverse disciplines.
* locaties goed voorzien van veel en modern test- en behandelmateriaal.
* werken in een effectief administratieprogramma (Intramed)
* een brede doelgroep, van 0 – 100 jaar, met alle voorkomende logopedische klachten
* deelname aan onze eigen kwaliteitskring

𝐖𝐢𝐣 𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧:

Een afgestudeerd logopedist die wil werken op freelance-basis. Werkervaring is niet van belang: enthousiasme, flexibiliteit, zelfstandig werk oppakken, een fijne samenwerking en een professionele inzet is belangrijker voor ons. Ook pas- of bijna-afgestudeerde collega’s zijn van harte welkom. We plannen graag tijd in voor overleg en coaching. In onze praktijk is veel kennis en ervaring aanwezig. Een brede interesse in het behandelen van diverse logopedische problemen en leeftijden is een pré.

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲 om bij ons te komen werken?
We maken graag kennis met je!
Meer weten? Bekijk onze website: www.logoplus-rotterdam.nl

Mail naar: info@logoplus-rotterdam.nl
We zijn ook te vinden op LinkedIn en Instagram.

Of bel 010 – 8200172 (onder werktijden)

Groetjes van de praktijkhouders van LogoPlus:
Roos Munniksma, Brenda Goedhart,
Geke Both en Rosemarie de Haas-Kranendonk