Image Alt

Onze Logopedisten

Onze Logopedisten

Op al onze locaties werken ervaren en ook gespecialiseerde logopedisten. Wij stellen hen graag aan u voor.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt voornamelijk met baby's en (jonge) kinderen in de peuter-, kleuter- of basisschoolleeftijd aan de spraak- en/of taalontwikkeling. Daarnaast biedt zij begeleiding bij lees- en spellingproblemen. Zij heeft een specialisatie pre-verbale logopedie voor baby’s en jonge kinderen met eet-/ drinkproblemen.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt veel met kinderen van peuter- en kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling en de luistervaardigheid. Ook heeft zij veel ervaring met de behandeling van afwijkend mondgedrag met OMFT. Daarnaast behandelt ze ook tieners en volwassenen voor goed stemgebruik, een goede uitspraak en ademhalingsproblemen, waaronder astma, COPD, hyperventilatie en klachten bij Covid-19. Zij heeft ervaring met kinderen met schisis, autisme of het syndroom van Down en werkt onder andere met de methoden PROMPT en Leespraat.

Logopedist - praktijkhouder

Zij werkt veel met kinderen van peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, de luistervaardigheid, met afwijkend mondgedrag of stotteren. Daarnaast werkt ze ook met tieners en volwassenen aan afwijkend mondgedrag en een goede uitspraak. Zij werkt onder andere met de methoden PROMPT, OMFT en Leespraat en heeft ervaring met (jonge) kinderen met autisme.

Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of de taalontwikkeling. Ook behandelt zij kinderen, tieners en volwassenen met afwijkende mondgewoonten met OMFT, stem- en/of ademklachten en klachten bij Covid-19. Daarnaast biedt zij begeleiding bij lees- en spellingproblemen.

Logopedist

Zij werkt met kinderen in de basisschoolleeftijd, jongeren, volwassenen en ouderen met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, adem, stem en afwijkende mondgewoonten (OMFT). Zij is gespecialiseerd in de behandeling van neurologische problematiek en is geregistreerd afasietherapeut. Zij behandelt volwassenen en ouderen met neurologische problematiek zoals slikproblemen (dysfagie) of een spraak- /taalprobleem (dysartrie / afasie) en klachten bij Covid-19.

Logopedist

Zij is gespecialiseerd in de behandeling van communicatie-, taal-, spraak- en slikstoornissen bij neurologische aandoeningen (zoals CVA, MS, ALS en dementie) en Covid-19. Zij is geregistreerd afasietherapeut. Verder behandelt ze kinderen, jongeren en volwassenen met adem- en stemproblemen en problemen in de spraak- en taalvaardigheid.

Zij heeft ervaring met het behandelen van mensen met stem-, ademhaling- en globusklachten. Daarnaast heeft zij veel affiniteit met het behandelen jonge kinderen tussen de 2-5 jaar met problemen in de productieve taal- en spraakontwikkeling.

Gezocht: logopedist in Rotterdam

Wil jij werken in een gezellige en veelzijdige logopediepraktijk in Rotterdam? Met (jonge) kinderen, met volwassenen, met ouderen…? Verdiep je je graag in de behandeling van TOS, spraakontwikkeling, OMFT, neurologische aandoeningen, autisme? Bij ons kan het!
Wij zijn op zoek naar een logopedist die ons gezellige, veelzijdige en jonge team komt versterken. Het aantal werkdagen en datum dat je kunt starten is volledig bespreekbaar.
LogoPlus is een goedlopende all-round logopediepraktijk met 4 locaties, aan de Noordkant van Rotterdam, waar op dit moment 8 logopedisten werken.
Onze locaties bevinden zich in een gezondheidscentrum of in een basisschool. We richten ons zowel op de doelgroep kinderen als op volwassenen en ouderen. Het cliëntenaanbod is daardoor zeer divers. Wij behandelen alle voorkomende logopedische stoornissen en er zijn verschillende specialisaties. Bij ons kun je jouw kennis en vaardigheden daarom helemaal naar eigen wens verder ontwikkelen.

WIJ BIEDEN:

  • een volwaardig freelance-starttarief per zitting, groei in het tarief is mogelijk d.m.v. tariefopbouw naar jaren werkervaring
  • veel flexibiliteit, weinig (administratieve) werkdruk
  • vergoeding van werkoverleggen
  • een gezellige werksfeer met zowel jonge collega’s als meer ervaren collega’s die op gelijkwaardige manier samenwerken
  • veel mogelijkheden tot onderling overleg
  • locaties voorzien van veel en up-to-date test- en behandelmateriaal, veel is digitaal beschikbaar
  • werkdagen naar eigen wens vorm te geven
  • de kans om werkervaring op te doen bij een brede doelgroep.
  • mogelijkheid tot deelname aan onze eigen kwaliteitskring
WIJ ZOEKEN:
Een logopedist met interesse in het behandelen van diverse logopedische problemen en leeftijden. Werkervaring is niet van belang. Ook net- of bijna-afgestudeerde collega’s zijn van harte welkom om te reageren. We plannen graag tijd in voor overleg en coaching. In onze praktijk is veel kennis en ervaring aanwezig en wordt veel aan kennisdeling gedaan.
Meer informatie over ons en onze praktijk vind je op: www.logoplus-rotterdam.nl
Wij zijn te bereiken via mail: info@logoplus-rotterdam.nl, per telefoon: 010-8200172
Op Facebook: LogoPlus Rotterdam
En op Instagram: @logopluslogopedierotterdam
We kijken er naar uit om kennis te maken!
De praktijkhouders: Brenda Goedhart, Roos de Jongste, Rosemarie de Haas en Geke van Vliet