Onze Logopedisten

Op al onze locaties zijn meerdere ervaren en ook gespecialiseerde logopedisten werkzaam.

Wij stellen hen dan ook graag even aan u voor.

Logopedist - Praktijkhouder

Logopedist en praktijkhouder. Werkt voornamelijk met baby's en (jonge) kinderen in de basisschoolleeftijd aan de spraak- en/of taalontwikkeling. Specialisatie: pre-verbale logopedie voor baby’s en jonge kinderen met eet-/ drinkproblemen.

Logopedist - praktijkhouder

Logopedist en praktijkhouder. Werkt veel met kinderen van peuter- en kleuterleeftijd, basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, de luistervaardigheid of met afwijkend mondgedrag. Daarnaast werkt ze ook met tieners en volwassenen aan goed stemgebruik, afwijkend mondgedrag, een goede uitspraak en ademhaling. Werkt onder andere met de methoden PROMPT, OMFT en Leespraat.

Logopedist - praktijkhouder

Logopedist en praktijkhouder. Werkt veel met volwassenen met adem- en stemproblemen en daarnaast ook met kinderen van kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd aan de spraak- en/of taalontwikkeling.

Logopedist - Praktijkhouder

Logopedist en praktijkhouder. Werkt veel met kinderen van peuter- en kleuterleeftijd, basisschoolleeftijd, met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling, de luistervaardigheid, met afwijkend mondgedrag of stotteren. Daarnaast werkt ze ook met tieners en volwassenen aan afwijkend mondgedrag, een goede uitspraak en ademhaling. Werkt onder andere met de methoden PROMPT, OMFT en Leespraat.

Logopedist

Logopedist. Ze werkt veel met kinderen met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling of afwijkend mondgedrag. Werkt onder andere met de methode OMFT. Haar specialisme ligt daarnaast op het gebied van stemproblematiek. Naast haar werk bij LogoPlus als logopedist, werkt zij ook als zangeres en vocal coach.

Logopedist. Haar specialisaties zijn neurologische aandoeningen als gevolg van niet-aangeboren hersenletsel (NAH), met in het bijzonder afasie. Zij is geregistreerd Afasietherapeut, staat ingeschreven bij het Parkinson-net en neemt deel aan het CVA-netwerk Rotterdam. Ze werkt daarnaast ook veel met kinderen met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling. Specialisatie: Afasietherapie, logopedie voor volwassenen met een neurologische spraak- of taalstoornis.

Logopedist

Logopedist. Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of de taalontwikkeling. Werkt onder andere met de methode OMFT.

Logopedist

Mieke Broeders - Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling en afwijkende mondgewoonten (OMFT).

Logopedist

Logopedist. Zij werkt veel met kinderen in de peuter-, kleuterleeftijd en basisschoolleeftijd met een probleem in de spraak- en/of taalontwikkeling of afwijkend mondgedrag. Werkt onder andere met de methode OMFT. Specialisatie: pre-verbale logopedie voor baby’s en jonge kinderen met eet-/ drinkproblemen.